Kijkcijfers dinsdag 5 februari 2019

De TV van gisteren: Alweer veelbesproken aflevering Uitstel van Executie scoort 1,1 miljoen kijkers

6 februari 2019 08:18 | kijkcijfers | Door Irma Tomas

© Nick van Ormondt/RTL
Het programma Uitstel van executie grossiert dit seizoen in dramatische uitzendingen. Deze week probeerde het team Myriam te helpen wier man zelfmoord pleegde. 1,1 miljoen mensen keken mee.
De man van Myriam had zelfmoord gepleegd en haar en haar drie dochters achtergelaten met een torenhoge schuld. Het team van Uitstel van executie knapte, na de emotionele aflevering van vorige week, haar huis op maar dat loste de schuld niet op. De aflevering eindigde met de vraag of Myriam toch in haar huis zou blijven wonen of niet. En dat werd niet door alle kijkers begrepen.

Hier zijn de Van Rossems

Nog beter dan Uitstel van executie scoorde De wereld draait door die o.a. Piet Paulusma te gast had. 1,4 miljoen mensen zagen dat Piet live het weer deed in de uitzending. Opsporing verzocht trok 1,1 miljoen kijkers en Hier zijn de Van Rossems deden het wederom erg goed op NPO 2 met 924.000. Het drietal was deze week in Düsseldorf.

Saved by the bell

Op RTL 4 keken 662.000 mensen naar de tweede aflevering van Herman tegen de rest, 491.000 mensen gingen zitten voor Saved by the bell op SBS 6 met André Hazes en Dafne Schippers. Beide BN'ers vielen in de smaak.

Meer over