Kijkcijfers maandag 9 september 2019

De tv van gisteren: Beau begint niet goed aan nieuwe week

Maandag startte Beau van Erven Dorens met de tweede week van zijn talkshow en hij verloor meteen kijkers. Beau trok 324.000 geïnteresseerden. Het laagste aantal tot nu toe.
De talkshow had enigszins last van het interlandvoetbal tussen Estland en Nederland, maar toch is het wat zorgelijk dat de kijkcijfers nu al zo gedaald zijn. Intussen blijft Beau tips krijgen hoe het beter kan. 

Ons huis vol spullen

Op NPO 3 had Estland vs Nederland 2,7 miljoen kijkers. In een niet al te opwindende wedstrijd werd het 0-4 voor Nederland dat aardig op weg is naar het EK. Chateau Meiland deed het weer prima op SBS met 928.000 kijkers, Jinek had 830.000 kijkers en Lingo deed het ook goed met 684.000. RTL 4 had op primetime Ons huis vol spullen met Lieke van Lexmond, maar zij kwam niet verder dan 497.000. In Ons huis vol spullen verzamelde Annemiek nogal veel troep dat opgeruimd moest worden. 

Waar is De Mol?

John de Mol haalde zoon Johnny naar SBS om daar een miljoenenpubliek te bereiken. Met de eerste poging wil dat nog niet zo lukken. Waar is De Mol? met Victor Mids trok slechts 324.000 kijkers. Maar misschien was dat omdat dit een herhaling was. En dat terwijl het nieuwe seizoen pas een paar afleveringen onderweg is. 

Meer over:

Reageren