Kijkcijfers dinsdag 29 januari 2019

De TV van gisteren: Bijna 1 miljoen voor Hier Zijn de Van Rossems

30 januari 2019 07:50 | kijkcijfers | Door Irma Tomas

© Michiel MC Hendryckx - Gent
Vorige week begon het nieuwe seizoen van Hier zijn de Van Rossems al niet onaardig met 888.000 kijkers, deze week stoot de familie door naar 950.000.
En dat is een hele prestatie op NPO 2. Maarten, Vincent en Sis waren voor deze aflevering van Hier zijn de Van Rossems afgereisd naar Zwolle/Hattum om aldaar de architectuur te bespreken.

Herman tegen de rest

Op RTL 4 begon Herman den Blijker aan zijn nieuwe programma Herman tegen de rest. Daarin reisde hij met collega Alain Caron af naar IJsland waar de heren een typisch IJslands gerecht moesten bereiden zonder de ingrediënten te kennen. Het leverde RTL 4 735.000 kijkers op.

Uitstel van executie

Op NPO 1 werd de hele avond goed bekeken, maar op RTL kwam ook 1 programma eindelijk weer eens boven de 1 miljoen kijkers uit. Het was Uitstel van executie waarin Martijn Krabbé de ongeneeslijk zieke Hedwig en haar kinderen kwam helpen om uit de financiële ellende te komen. Hedwig overleed tijdens de opnamen. En zelfs in dit tragische geval kwamen de banken er weer niet zo goed vanaf.

En omdat de zaak nog niet helemaal was afgerond gaan Martijn en consorten gewoon nog een keer terug om het huis af te maken.

Meer over