Kijkcijfers maandag 28 januari 2019

De TV van gisteren: Ook week 4 begint beroerd voor 6 Inside

Het begint erop te lijken dat het niet meer goed gaat komen met 6 Inside. Ook de vierde week van het entertainmentprogramma begon ver beneden de maat. Slechts 141.000 kijkers schakelden in.
Dat is een van de laagste scores sinds het begin van 6 Inside. Albert Verlinde en consorten doen er van alles aan om de kijkcijfers omhoog te stuwen, maar tot nu toe blijven de kijkers hangen bij het oude, vertrouwde RTL Boulevard. Zo zaten Albert en Jan Versteegh maandag net weer even anders dan de dagen ervoor.

DWDD

De grote winnaar van de maandagavond was NPO 1 met o.a. Radar (1,5 miljoen) en De wereld draait door (1,4 miljoen). Daarin waren Britt Dekker en de verslaggevers van Radio Rijnmond te gast. Ook de acteursgroep De verleiders was weer aanwezig, ditmaal om te praten over hun nieuwe voorstelling die gaat over online privacy. Maar of dat nou helemaal goed ging?

Experimensen

Op RTL 4 daalden de kijkcijfers van The seven year switch: Blijven of scheiden naar 478.000 kijkers en op NPO 3 ging het bergafwaarts met De buit (289.000) en Experimensen (145.000). En dat terwijl het semi-wetenschappelijke programma van presentator Stefano Keizers zo leuk is. Dit programma verdient veel meer kijkers.

Meer over:

Reageren