Kijkcijfers vrijdag 8 mei 2020

De TV van gisteren: bijna 1,3 miljoen kijkers voor laatste battles The Voice Kids

9 mei 2020 09:05 | kijkcijfers | Door Faye Heijnis

© William Rutten
De finale van The Voice Kids komt steeds dichterbij. Vrijdagavond waren alweer de laatste battles van dit seizoen. Team Ali was aan de beurt. https://www.televizier.nl/documentaire/documentaire-videoland-over-rapper-boef

Ali B moest een aantal lastige knopen doorhakken over welke kids hij mee zou nemen naar de singoffs. Lyova zit nog als enige jongen in team Ali. Onder de ruim 1,27 miljoen kijkers van vrijdagavond, hopen sommigen ondertussen dat Ali voorlopig blijft doorgaan als coach in The voice kids. Acht jaar eraan plakken, maar? 

Bed en breakfast

Wie niet naar The voice kids keek, keek misschien wel naar Bed en breakfast. Bijna 1,47 miljoen kijkers zagen hoe B&B-eigenaren Cor en Ron, Marijke en Kees en Daisy en Remco alles uit de kast haalden voor hun gasten. En uiteraard werd er over de kleinste dingetjes gezeurd. 

Grunberg en Eerdmans in Op1

Rutte kon vrijdagavond ook op flink wat kijkers (ruim 1,08 miljoen) rekenen. In de vroege avond gaf hij in Gesprek met de minister-president (NPO 1) antwoord op de laatste vragen over de coronacrisis. In Op1 (ruim 1,05 miljoen kijkers) werd vooral de discussie tussen Arnon Grunberg en Joost Eerdmans druk nabesproken.  

Beau

Beau sloot zijn eerste week terug af met 894.000 kijkers. Onder anderen rapper Boef schoof aan om te praten over zijn documentaire. Kijkers zijn blij dat Beau weer terug is én onder de indruk van Boef z'n verhaal.

Meer over