De tv van gisteren: Blind Naar de Top nog geen topper

De eerste aflevering van Blind Naar de Top waarin Dennis Weening en Lieke van Lexmond samen met 6 blinden en slechtzienden de Kilimanjaro beklimmen trok slechts 256.000 kijkers. 

Het is een mooi inititatief, Blind Naar de Top. De deelnemers willen bewijzen dat je ook met beperkingen een hele mooie prestatie kan neerzetten, zoals het beklimmen van de hoogste berg van Afrika. Presentatoren Lieke van Lexmond en Dennis Weening maken zich er ook niet gemakkelijk vanaf en klimmen met blinddoek op. Maar ondanks de vele reclame voor het programma keken slechts 256.000 mensen. Ze waren vol lof. 

Floortje Naar het Einde Van de Wereld

Het best bekeken programma op primetime was Floortje Naar het Einde van de Wereld. Ze reisde naar de jungle van Peru waar de Nederlanders Douwe en Olivia een dierenopvancentrum hebben opgezet. Vooral de 10-jarige dochter des huizes maakte indruk op de 1,6 miljoen kijkers. 

Sinterklaasjournaal

Het Sinterklaasjournaal trok iets minder kijkers dan de dagen ervoor (870.000), zou dat komen door de enge witte wieven van de dag ervoor? De heksen waren ook in deze aflevering weer te zien. En ja hoor, net als gisteren hadden de kleinste gelovigen van Nederland weer nachtmerries.

En dan voer het schip met Sinterklaas en Zwarte Pieten ook nog eens dichte mist in. Zou het echt?

Meer over:

Reageren