Kijkcijfers 8 mei 2022

De TV van gisteren: Rob pakt als laatste troef zijn gitaar erbij in Boer Zoekt Vrouw

9 mei 2022 08:41 | kijkcijfers | Door Esther Hut

© KRO-NCRV

Boer Zoekt Vrouw nadert zijn einde, maar niet voordat alle boeren op citytrip zijn geweest. De uitzending van gisteravond zorgde weer voor vermakelijke televisie met mooie liefdesmomentjes, maar sommige boeren wilden het net iets te graag.

Boer Zoekt Vrouw

Alle boeren zijn inmiddels op citytrip en daar zou natuurlijk echt de liefde moeten opbloeien. Bij zowel Hans en Annette en Jouke en Karlijn spat de liefde ervan af. En waar we Evert het hele seizoen weinig hebben horen zeggen, bloeit hij helemaal op in Kroatië en vertelt hij Maud zelfs dat hij van haar houdt. Maud en Evert zijn dan ook hét stel van dit jaar voor de ruim 2,8 miljoen kijkers die voor de buis zaten.

Alleen bij Rob wil het nog niet echt lukken om het hart van Wendy te veroveren. Hij besluit dan ook zijn laatste troef in te zetten: zijn gitaar. Tot grote ongemakkelijkheid van de kijkers.

Doorbakken

Zaterdag werd natuurlijk al de winnaar van Heel Holland Bakt bekendgemaakt en dat betekende gisteravond de laatste aflevering van Doorbakken. Ruim 1 miljoen kijkers bleven na Boer Zoekt Vrouw lekker hangen op NPO1. Alleen misten de meeste mensen toch Andre van Duin in de laatste aflevering.

Formule 1

Raceliefhebbers konden hun geluk ook niet op, want de eerste Grand Prix van Miami stond op het programma. Vanwege het tijdsverschil konden kijkers in Nederland pas laat in de avond de start zien. Desalniettemin, was het een spannende race en zagen uiteindelijk 562.000 mensen nog de samenvatting en natuurlijk Max winnen.

Meer over