Kijkcijfers maandag 6 april 2020

De TV van gisteren: Britts Gouwe Ouwen begint voorzichtig

Britts gouwe ouwen kreeg de afgelopen weken veel media-aandacht, maar het aantal kijkers voor Britt Dekker in een verzorgingshuis hield niet over. 558.000 mensen keken naar het programma op SBS6. 

Daarvoor trok Chateau Meiland nog 1,3 miljoen kijkers, dus meer dan de helft van die mensen zapte daarna weg. Maar zoals gewoonlijk kreeg Britt Dekker wel weer mooie recensies van de kijkers. In Britts gouwe ouwen doet de blondine leuke dingen voor de oudere medemens en dat wordt gewaardeerd. 

Chateau Meiland

Chateau Meiland had, zoals gezegd, geen klagen over belangstelling. In deze aflevering ging het voornamelijk over de rijstijl van Erica en de aanstaande verhuizing van Frankrijk naar Hengelo. 

Kopen zonder kijken

De meeste kijkers van de avond waren voor het Journaal van 8 uur met 2,8 miljoen, gevolgd door Spoorloos dat goed was voor 1,8 miljoen. Radar had een mooie 1,6 miljoen en Op1 1,4 miljoen. Kopen zonder kijken deed goede zaken voor RTL 4, Martijn Krabbé trok 1,1 miljoen kijkers. In dat programma liep het anders dan de bedoeling was. Het stel dat een huis kocht, verkocht het meteen weer door.  

Liefhebbers kunnen alsnog bieden op het bewuste huis.  

Meer over:

Reageren