Kijkcijfers dinsdag 6 april

De TV van gisteren: Chateau Meiland onbetwiste favoriet

6 April 2021 08:04 | kijkcijfers | Door Demi Schoenmakers

© Talpa

Je kunt er niet omheen: Nederland is dol op de avonturen van Martien, Erica en Maxime. Chateau Meiland blijft dan ook een groot succes bij SBS. De winterse aflevering van maandag staat weer op een welverdiende tweede plaats.

Dit keer gingen Erica en Martien voor het oog van 1,53 miljoen mensen het dak schoonmaken. Door de dikke laag sneeuw stond het dak namelijk op instorten. En bij winterse weer hoort natuurlijk erwtensoep. Martien dook de keuken in om voor het eerst van zijn leven deze winterse soep te maken. 

Pijnlijk genoeg weet de zender ook deze week de kijkers niet vast te houden: Ik geloof in mij weet net geen half miljoen mensen te trekken. 

Budget-kamado in Radar

Verder stemden 1.458.000 mensen af op het programma Radar bij NPO1. Daar ging het onder andere over de populaire kamado barbecues. Met die sneeuw op Tweede Paasdag verlangen veel mensen weer naar de zonnige lentedagen, zodat ze lekker kunnen barbecuen. Maar welke budget-kamado komt het beste uit de test? De talkshow Op1 zette met 1,067 miljoen kijkers ook een prima score neer. 

Houtworm en lekkages op RTL4

Bij RTL4 was na het half acht nieuws Uitstel van Executie het best bekeken programma, met 878.000 kijkers. Zij zagen hoe Martijn Krabbé en zijn team experts hulp boden aan Adrie. Door de crisis van 2008 zit hij vast aan zijn koopwoning, die door twaalf jaar leegstand, houtworm, schimmel en grote lekkages niks meer waard is. Net als vorige week blijft de talkshow Beau hangen op zo'n 800.000 kijkers. Hetzelfde geldt voor De vooravond op NPO1.  

Meer over