Kijkcijfers maandag 19 augustus 2019

De TV van gisteren: Compilatie GTST zorgt voor kijkcijferdip

De zomer is bijna voorbij en dus staat GTST op het punt van terugkeren. Voordat dat echt gebeurt zendt RTL eerst nog een week met soap-herhalingen uit. Maar de eerste aflevering trok bar weinig kijkers. 
Slechts 287.000 mensen wilden de eerste Goede tijden slechte tijden-compilatie-aflevering zien. Dat is beduidend minder dan de Ruben Nicolai-quiz Weet ik veel vorig week nog trok. RTL had er wellicht beter voor kunnen kiezen meteen met het nieuwe seizoen van de soap te beginnen. 

Uit mijn keuken

Net als de vorige weken heerste Omroep MAX weer over de maandag met 1,9 miljoen kijkers voor We zijn er bijna en 1,5 miljoen voor Denkend aan Holland. Nieuw op NPO 1 was het MAX-vooravondprogramma Uit mijn keuken waarin huiskamerrestaurants worden getest. Maar waar de meeste programma's van MAX juist worden gewaardeerd om hun truttigheid, geldt dat iets minder voor Uit mijn keuken. 

Rob Trip

Zoals gebruikelijk trok het NOS Journaal wel veel kijkers, namelijk 1,9 miljoen. En die mensen zagen dat Rop Trip zijn comeback maakte na een behandeling voor prostaatkanker. Rob werd enthousiast begroet.  

Meer over:

Reageren