Kijkcijfers zaterdag 22 januari 2022

De TV van gisteren: 'dipje' voor Wie is de Mol?

23 januari 2022 09:00 | kijkcijfers | Door Faye Heijnis

© AVROTROS
Voor het eerst dit seizoen scoorde Wie is de Mol? zaterdagavond onder de 3 miljoen kijkers. Maar dat stoot het programma alsnog niet van z'n troon.

Nee, ook deze WIDM-aflevering behaalt de eerste plek met 2.905.000 kijkers op NPO 1. En daarmee verslaat het met verve het achtuurjournaal. Deze aflevering en z'n afvaller brengt veel kijkers in de war. Anderen maken dankbaar gebruik van de beelden die de opdracht 'hoog spel spelen' opleverde.

Weet ik veel

Wie niet naar Wie is de Mol? keek, keek misschien wel naar Weet ik veel op RTL 4. 1.326.000 kijkers zagen hoe Rick Brandsteder, Bettina Holwerda en Edson da Graça het opnamen tegen een studio vol studenten.

Matthijs gaat door

Na WIDM was Matthijs gaat door goed voor 1.013.000 kijkers op NPO 1. Anderen (973.000 kijkers) schakelden op dat moment over naar MolTalk op NPO 3.

Better than ever

In de Better than ever-aflevering van deze zaterdag was onder anderen voormalig The Voice-kandidaat Jim van der Zee te zien. Met lang haar. Het besmette imago van de talentenjacht nam het enthousiasme over het programma van Waylon en Martijn Krabbé gelukkig niet weg.

Meer over