Kijkcijfers donderdag 2 mei 2019

De TV van gisteren: Droomhuis Gezocht terug met 1,1 miljoen

Droomhuis gezocht is altijd een zekerheidje voor Omroep MAX en ook deze donderdag stelde het programma met Sybrand Niessen niet teleur. De huizenzoektocht trok 1,1 miljoen kijkers.
Dit keer hielp Sybrand Tom en Corrie met de zoektocht naar hun droomhuis in het noordwesten van Spanje. Het stel zoekt een pelgrimshuis langs de route El Camino Norte in Spanje. Maar de kijkers waren niet zo enthousiast over het aanbod.

Iedereen had het erover

Met die 1,1 miljoen was Droomhuis gezocht bijna het best bekeken programma van de avond. Sybrand werd net aan verslagen door Chantal komt werken op RTL 4 dat een fractie meer kijkers scoorde. Ook Iedereen had het erover met Art Rooijakkers deed het beter dan vorige week. De laatste aflevering had 892.000 kijkers. Hij ging langs bij de weduwe en de dochters van conrector Hans van Wieren die in 2004 werd neergeschoten door een leerling op het Terra Collega in Den Haag.

M

Meestal is het omgekeerd maar deze donderdag won talkshow M het wat betreft kijkcijfers van talkshow Pauw. Het was 851.000 vs 771.000. En dat is knap werk van Margriet van der Linden. 

Meer over:

Reageren