Kijkcijfers dinsdag 18 februari 2020

De TV van gisteren: Ellie op Patrouille trekt nog maar weinig kijkers

Ooit trok Ellie op patrouille meer dan 1 miljoen kijkers, maar die tijd is voorbij. Dinsdag keken slechts 539.000 naar het NPO 1-programma met de voormalige politievrouw. 
En 539.000 is wel heel erg weinig voor een programma op primetime NPO 1. Misschien heeft de daling in kijkcijfers iets te maken met het gegeven dat Ellie Lust niet meer bij de politie werkt? Dat maakt haar optreden natuurlijk iets minder geloofwaardig. Hoe dan ook liep Ellie in Ellie op patrouille dinsdag mee met de politie van Mexico. 

Er viel ook nog wat te lachen.  

Jinek

Jinek versloeg op de late avond nipt Op1. De presentatrice trok 738.000 met haar talkshow terwijl Op1 er 677.000 had. Misschien kwam dat omdat Eva Imanuelle Grives in de show had die voor het eerst op tv over haar drugsarrestatie vertelde. De reacties op haar emotionele optreden waren gemengd. 

De wereld draait door

Verder scoorde Married at first sight weer goed (1 miljoen), Veronica trok 950.000 kijkers met de Champions League en NPO2 had Hier zijn de Van Rossems met een mooie 839.000 kijkers. De beste cijfers waren voor De wereld draait door dat maar liefst 1,4 miljoen kijkers trok met o.a. gouden medaillewinnaar Kjeld Nuis. 

Meer over:

Reageren