'Ik wilde gewoon kapot, Eva'

Imanuelle Grives opgelucht na arrestatie Tomorrowland

19 februari 2020 00:10 | sterren | Door Televizier

Imanuelle Grives voelde alleen maar opluchting toen ze in juli vorig jaar werd opgepakt met een enorme hoeveelheid drugs bij zich. Dat vertelde ze dinsdagavond bij Jinek op RTL 4.

Imanuelle Grives deed dinsdagavond voor het eerst haar verhaal over de grote drugszaak waarin ze afgelopen jaar de hoofdrol speelde. De actrice werd in juli 2019 met zoveel drugs in handen gesnapt op een festival dat ze door de Vlaamse rechtbank tot twee jaar celstraf werd veroordeeld. Terugkijkend was dat voor de actrice eigenlijk alleen maar een opluchting.

Mislukkeling

"Het plaatje was dat ik succesvol was als actrice. En ik had dat jaar ook superveel werk. Maar achter de schermen ging het niet goed", biechtte ze op aan Eva Jinek. "Privé ging het niet goed. Ik was heel ontevreden met mezelf. Ik maakte keuzes waar ik niet trots op was. (...) In mijn hoofd was ik een enorme mislukkeling."

Imanuelle kon niks

Imanuelle vertelt verder over hoe ze thuis tot niks kwam. Niet douchen, niet opruimen, niks. Feesten lukte haar naar eigen zeggen wel. Het liefst met veel drugs op. Zo kwam het dat ze ook naar Tomorrowland afreisde met heel veel drugs. Om te gebruiken en om te verkopen. Als Eva Jinek aangeeft dat het wel erg veel drugs was voor iemand die zich niet goed voelt, breekt Imanuelle. "Ik wilde gewoon kapot, Eva."

Dan vertelt ze dat haar eerste reactie bij haar arrestatie opluchting was. Nu ging er tenminste iets veranderen. "Ik schrok daar zelf ook van." In de gevangenis werd de actrice onder invloed van rst en regelmaat een ander mens zegt ze. Ze wil nu weer gaan acteren. Of ze nooit meer drugs gaat doen, wilde ze echter niet beloven. "Ik ga niet een heilige spelen", besluit ze.

Wisselende reacties

Op social media zijn de reacties op het gesprek wisselend. Sommige mensen begrijpen niet dat Eva zoveel tijd inruimt voor de actrice, anderen vinden het verhaal van Imanuelle rommelig en ongeloofwaardig. Gelukkig zijn er ook kijkers die het dapper vinden dat de actrice haar verhaal doet.

Meer over