Last minute

Gordon zegt interview Marc de Hond af: ‘Geen klik’

18 februari 2020 22:08 | amusement | Door Televizier

© William Rutten

Gordon heeft Marc de Hond vrij abrupt laten zitten met een theatervoorstelling. De presentator zou Marc vrijdag voor publiek interviewen maar voelt ‘geen klik’.

Slechts vijf dagen voor aanvang heeft Gordon zijn gastoptreden in de theatervoorstelling van Marc de Hond afgezegd. De presentator zou theatermaker De Hond vrijdag voor diens voorstelling Voortschrijdend inzicht bevragen over zijn leven met de ziekte kanker, maar ziet daar nu toch vanaf. Volgens de woordvoerder van Gordon voelt de presentator na een voorgesprek met De Hond geen klik.

Iedereen te laat

De Hond geeft op twitter aan het jammer te vinden dat Gordon zo laat afzegt, maar zelf blijkt hij ook niet al te vroeg te zijn gestart met de voorbereidingen. Pas afgelopen vrijdag hebben de twee elkaar voor het eerst gesproken. Te laat, laat een woordvoerder van Gordon aan RTL Boulevard weten.

Beladen onderwerp

"Marc heeft een week voor aanvang pas een eerste persoonlijk contact met Gordon opgenomen. Uit dit gesprek is gebleken dat Gordon en Marc niet de juiste klik hadden”, zegt het management. Ook het onderwerp, de ziekte van Marc, speelt mee. “Dit is een beladen en belangrijk onderwerp waarvoor een wederzijds goed gevoel belangrijk is. Gordon is in een heel positieve flow en wil graag deze onderwerpen, die hij als geen ander kan behandelen, bespreken met zijn gevoel voor humor en eigen inzicht."

Vervelend en jammer 

Blijkbaar gaf het telefoongesprek de doorslag. "Gordon had naar aanleiding van het last minute-gesprek niet het gevoel dat dit zou gaan lukken. Vervelend uiteraard dat Gordon de klik niet had, maar ook jammer dat Marc pas zo last minute contact met Gordon heeft opgenomen."

Martine Sandifort

Marc, die het onlangs nog schopte tot finalist in De Slimste Mens, heeft inmiddels een vervanger gevonden. Cabaretier Martine Sandifort neemt vrijdag in Rijssen de honneurs waar. Andere BN'ers die belangeloos meedoen aan Voortschrijdend inzicht zijn onder meer Eva Jinek, Janine Abbring, Paul de Leeuw, Claudia de Breij enHumberto Tan.

Meer over