Kijkcijfers maandag 25 november 2019

De TV van gisteren: Finale Hunted trekt 739.000 kijkers

26 november 2019 08:48 | kijkcijfers | Door Irma Tomas

© AVROTROS
Het vierde seizoen van Hunted is afgelopen. Het programma waarin gewone Nederlanders uit handen moeten zien te blijven van zogenaamde 'hunters', deed het ook dit jaar weer goed.
Hunted trok niet zoveel kijkers als vorig jaar, toen een van de afleveringen bijna 1 miljoen kijkers trok, maar 739.000 kijkers is ook heel veel voor NPO3. Uiteindelijk wist 1 stel uit handen van de hunters te blijven. Koen en Juul waren de jagers te slim af en wisten via naar Duitsland te ontsnappen. 

De wereld draait door

Ook deze maandag was Het geheime dagboek van Hendrik Groen weer het best bekeken programma van de avond met 1,8 miljoen kijkers, gevolgd door Droomhuis gezocht met 1,6 miljoen. Radar was goed voor 1,5 miljoen en DWDD had er 1,2 miljoen. Het programma van Matthijs van Nieuwkerk maakte er een speciale aflevering van met een ode aan Ramses Shaffy die alweer bijna tien jaar geleden overleed. 

Rotjochies

Op RTL 4 scoorde Voor hetzelfde geld 715.000 kijkers, Bureau Burgwallen deed het weer prima bij SBS met 712.000. NPO 2 zond de IDFA-documentaire Rotjochies uit, over onhandelbare tieners die als laatste redmiddel naar Frankrijk worden gestuurd om daar aan een huis te bouwen en hopelijk te veranderen. 

Meer over