De TV van gisteren: Groeten van MAX weer winnaar maandag

13 juni 2017 08:09 | kijkcijfers | Door Televizier

© MAX

Vorige week keerde Groeten van MAX terug als winnaar van de avond en ook deze week was het vakantieconsumentenprogramma met 1,4 miljoen kijkers het best bekeken van de avond.

Een van de favoriete items van Groeten van MAX is al jarenlang de mystery guest die gaat slapen in hotels waar het een en ander aan mankeert.

Dit seizoen doet de mysterieuze gast hotels aan die in het verleden al bezocht werden en waarvan de eigenaren beweren dat de boel sindsdien danig verbeterd is. Daar was in het New City Hotel in Scheveningen (112 euro per nacht) weinig van te merken. Alles was oud, stuk en een beetje vies.

Mr. Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser blijft goud waard voor SBS 6. Mr. Frank Visser rijdt visite trok 894.000 kijkers richting de zender. Daarin beklaagde een vrouw met een sloepje zich omdat de buurman een brug had gebouwd waar ze net niet onderdoor kon. En dan wordt varen lastig. Gelukkig zaten de kijkers thuis vol met creatieve oplossingen.

RTL Late Night

Humberto Tan houdt zich met RTL Late Night (648.000) vooralsnog goed staande in de talkshowoorlog tegen Jinek (721.000). Het was sowieso een goede avond voor Humberto. Hij kreeg de laatste eikeltjespyjama die nog in Nederland te vinden was. De betreffende onesie kreeg vorige week nationale bekendheid toen de vrouw van Jesse Klaver een foto van de Groen Links-leider in de witte pyjama op Facebook zette. Sindsdien werd het ding hartstikke populair.

 

Meer over