Kijkcijfers donderdag 27 september 2018

De TV van gisteren: Het is worstelen voor Wendy en Twan

28 september 2018 08:50 | kijkcijfers | Door Irma Tomas

© William Rutten
Het gaat nog steeds bergafwaarts met het Wendy van Dijk-programmma This time next year. En ook Twan Huys noteerde beroerde cijfers met RTL Late Night.
De twee RTL 4-programma's noteerden beide de laagste kijkcijfers tot dusver. This time next year kwam in haar derde week tot 500.000 kijkers. De show begon met 729.000 en zakt iedere week iets verder weg. De kritiek op het programma is dat de verhalen van deelnemers die hun dromen waarmaken te weinig tijd krijgen. Al kregen Wendy en haar gasten toch kijkers aan het huilen.

RTL Late Night met Twan Huys

Net als Wendy heeft Twan het nog steeds moeilijk. Donderdag keken slechts 308.000 menen naar RTL Late night met Twan Huys en dat aantal moet zorgelijk zijn voor de journalist.

Expeditie Robinson

Programma's die wel goed scoorden zijn DWDD met 1 miljoen kijkers, Pauw met 947.000 en KLEM met 847.000. Best bekeken op primetime is het voor een Gouden Televizier-Ring genomineerde Expeditie Robinson dat weer eens liet zien dat sommige beroepsgroepen  niet geschikt zijn voor een leven zonder luxe.

Pas op, hieronder staan spoilers.

I am Aisha en Josilvio gaver er allebei de brui aan. 

Meer over