Kijkcijfers woensdag 25 september 2019

De TV van gisteren: Het Spijt Me zakt verder weg

De comeback van Het spijt me verloopt niet zoals RTL 4 had gedacht. Verdraaid weinig kijkers blijken geïnteresseerd in de 'sorry'-zeggende deelnemers in het programma van Caroline Tensen. 
Woensdag keken nog maar 448.000 mensen naar de vierde aflevering van Het spijt me en dat is vrij belabberd voor RTL 4 op primetime. En dan liep het ook nog eens niet zo lekker met de verzoenpogingen. 

Ranking the stars

Na Het spijt me ging het nog slechter voor RTL 4 met Je kent me toch, schat, de show van Robert ten Brink en Vivienne van den Assem waarin stellen moeten laten zien of ze elkaar goed kennen. Daar bleven nog slechts 385.000 kijkers voor zitten. Paul de Leeuw ging een stuk lekkerder op RTL 5 met Ranking the stars. Hij kwam tot 719.000 kijkers. En natuurlijk kreeg hij hulp van publiekslieveling Martien Meiland.

Aan 't zand

Zoals eigenlijk altijd scoorde NPO 1 weer de beste cijfers. Naar DWDD keken 1,2 miljoen mensen, De S.P.E.L Show was goed voor 1,1 miljoen kijkers en de finale van Aan 't zand had er 897.000. Thomas Koet ging met de Gouden Metseltroffel naar huis. 

Meer over:

Reageren