Kijkcijfers dinsdag 24 september 2019

De TV van gisteren: Sterren op het Doek verrassende hit op NPO 2

25 September 2019 08:36 | kijkcijfers | Door Irma Tomas

© MAX
Niet iedereen was van tevoren overtuigd dat Özcan Akyol een goede opvolger zou zijn van Hanneke Groenteman bij Sterren op het doek, maar hij doet het bijzonder goed. De aflevering met Waylon trok dinsdag 789.000 kijkers.
Waylon bekende in het bijbehorende gesprek met Özcan Akyol in Sterren op het doek dat hij vroeger in drugs handelde om rond te komen en daarna moest hij uit drie schilderijen zijn favoriete portret kiezen. 

De rijdende rechter

NPO 1 was weer de winnaar van de avond met achtereenvolgens DWDD (1 miljoen kijkers), Opgelicht (1 miljoen) en Opsporing verzocht (1 miljoen) en De rijdende rechter (904.000). Daarin wilde Karin geld terug voor haar uit Roemenië geadopteerde hondje Eva dat onhandelbaar bleek. 

Iris en de 12 dates

Op het vernieuwde Net5, met Linda de Mol aan het roer, ging pianiste Iris de Hond op zoek naar een leuke man. Daarvoor heeft ze 12 dates in een programma dat de lading dekt: Iris en de 12 dates. Na iedere date praat ze met een psycholoog. Met 160.000 kijkers was het programma nog niet zo in trek, maar degenen die wel keken, hadden het best naar hun zin. 

Meer over