Niks gage

Iris Hond tweede keuze voor datingshow door bezette Fajah Lourens

19 september 2019 14:53 | sterren | Door Jacob-Jan van de Groep

© Carmen Kemmink
Op dinsdag 24 september start op Net5 de datingshow Iris en de 12 dates. Voor dat programma was oorspronkelijk Fajah Lourens gevraagd, maar zij gaf aan dat ze te weinig betaald kreeg om haar leven bloot te geven. De waarheid blijkt nu wat anders te liggen.

In het programma Ranking the Stars laat Lourens zich namelijk ontvallen dat ze een relatie heeft. Presentator Paul de Leeuw vraagt aan de kandidaten om hun schoonmoeder in drie woorden te beschrijven. Ook de voormalig actrice moet eraan geloven. "Ik doe dit een beetje tegen mijn eigen gevoel in nu, maar ik doe al een hele tijd alsof ik vrijgezel ben. Nu hoef ik in interviews niet meer te doen alsof", aldus Lourens.

Helft

In Veronica Magazine gaf Lourens nog een andere uitleg. “Zij wilden de helft betalen van wat ik wilde hebben. Ik was eventueel bereid ze halverwege tegemoet te komen, maar zij hielden vast aan dat bedrag. Er viel niet over te praten. Nou, dan houdt het dus op."

Iris Hond

Zodoende gaat Iris Hond in het programma Iris en de 12 dates op zoek naar de liefde. Voor de pianiste was de gage van 70.000 euro die Lourens afwees geen struikelblok.

 

Meer over