Kijkcijfers dinsdag 2 april 2019

De TV van gisteren: Jan Slagter heeft een hit met De Zorgwaakhond

Misstanden in de zorg is niet het meest leuke onderwerp om een tv-programma over te maken, maar Jan Slagter van Omroep MAX doet het toch en scoort er een hoop kijkers mee.
Naar de tweede aflevering van De zorgwaakhond keken dinsdagavond bijna 1,1 miljoen kijkers. Tijdens de première ging Jan Slagter ook al over het miljoen heen. In deze aflevering ging het o.a. over een dame met een progressieve spierziekte die ieder jaar moest aantonen dat ze ziek was.

Beau five days inside

NPO 1 had sowieso een goede avond. Naar Opsporing verzocht keken 1,3 miljoen mensen en de tweede aflevering van talkshow M trok een hele mooie 946.000 kijkers. Dat is 100.000 meer dan tijdens de eerste aflevering maandag. Beau van Erven Dorens leverde juist kijkers in met Beau five days inside. Zijn aflevering over het Rosa Spierhuis, een verzorgingstehuis voor kunstenaars, trok 1 miljoen kijkers. Maar vrolijk werden we er met z'n allen niet van.

Gelukkig kregen sommige kijkers ook zin in hun oude dag.

Zelfbouwers Rotterdam

SBS 6 had een goede avond met de realityserie URK (503.000 kijkers) en De dag van je leven (478.000). Zelfbouwers Rotterdam heeft tot nu toe te maken met tegenvallende cijfers. De tweede aflevering van het klusprogramma trok 465.000 kijkers. En dat is niet genoeg voor RTL 4. Bovendien ergeren de kijkers zich nogal aan het klusgedrag van de kandidaten.

Meer over:

Reageren