Kijkcijfers maandag 3 februari 2020

De TV van gisteren: Jinek geeft Op1 voor het eerst klop op maandag

Het is Eva Jinek gelukt om voor het eerst op maandag Op1 te verslaan. Jinek had 796.000 kijkers terwijl Erk Dijkstra en Willemijn Veenhoven er met hun Op1 slechts 657.000 hadden.
Vorige week scoorde Op1 nog 1 miljoen kijkers op maandag. Het verschil heeft niet alleen met de prestaties van de talkshowpresentatoren te maken. Vorige week kon Op1 nog profiteren van het succes van Spoorloos terwijl nu het minder bekeken MAX-programma Niet zonder ons (695.000) voor Op1 werd uitgezonden. Jinek had Uitstel van executie voor zich dat 985.000 kijkers scoorde. 

Niet zonder ons

Omroep MAX zond dus voor het eerst Niet zonder ons uit, daarin worden mensen met een hersenaandoening aan het werk geholpen. En dat programma trok misschien niet al te veel kijkers maar het werd wel zeer gewaardeerd. 

Married at first sight

Married at first sight deed het weer bijzonder goed op RTL 4, het trouwprogramma trok ditmaal 1,1 miljoen kijkers. En de eerste barstjes in de huwelijken beginnen zichtbaar te worden. Sanne en Thierry hadden ruzie en Henk eet alleen maar hamburgers op vakantie in Turkije en Chantal kijkt steeds op haar telefoon. 

Meer over:

Reageren