Kijkcijfers zondag 2 februari 2020

De TV van gisteren: Wie denk je wel dat je bent? stijgt door naar 1,4 miljoen kijkers

3 Februari 2020 08:52 | kijkcijfers | Door Irma Tomas

© Wim Kluvers
Wie denk je wel dat je bent? met Joep van Deudekom en Rob Urgert steeg zondag door naar 1,4 miljoen kijkers en daarmee is het semi-wetenschappelijke programma een flinke hit op NPO 1. Al zorgde deze aflevering voor wat deining. 
Wie denk je wel dat je bent? krijgt natuurlijk wel een beetje hulp van Heel Holland bakt dat daarvoor wordt uitgezonden en ditmaal 3,2 miljoen kijkers trok, maar toch is het knap werk. Ditmaal hadden de heren wel een gevaarlijk onderwerp te pakken, ze zetten mooie vrouwen en minder vrouwen tegenover elkaar. 

Baantjer het begin

De reguliere uitzending van Studio Sport op NPO 1 was goed voor bijna 2 miljoen. Tegen al dat geweld op NPO 1 kon RTL 4 niet op. Op primetime kwam het spelprogramma Holland - België met Ruben Nicolai niet verder dan 600.000 kijkers. Daarna volgde de serie Baantjer het begin met 539.000. 

Smeris

Op NPO 3 kwam een andere politieserie voorgoed tot een einde. Het laatste seizoen van Smeris bestond uit welgeteld drie afleveringen en die zitten erop. De laatste aflevering van de serie met Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven werd gezien door 358.000 mensen. 

Meer over