Kijkcijfers vrijdag 10 januari 2020

De TV van gisteren: Jinek haalt Op1 voor het eerst in

11 januari 2020 09:07 | kijkcijfers | Door Faye Heijnis

© ANP
Op1 trok afgelopen week de meeste kijkers als talkshow. Maar vrijdagavond, was Jinek toch echt aan kop. Misschien ook door het gros aantal kijkers dat bleef hangen na de The voice-'ruzie'.

Jinek was op RTL 4 goed voor ruim 1,03 miljoen kijkers. Op1 behaalde 1,01 miljoen kijkers. 

The voice 

Gisteravond was het eindelijk zover: de langverwachte 'ruzie' tussen Anouk en Lil Kleine in The voice. Sommigen van de ruim 1,78 miljoen kijkers zijn teleurgesteld. Want was dít het nou? Je kunt de discussie die ze in de studio kregen hier terugkijken. Backstage barstte het pas echt los, maar daar zijn (helaas) geen beelden van. Wel heeft Anouk onthuld wat er toen precies gezegd is

Flikken Maastricht

Wie niet naar The voice keek, keek misschien naar Flikken Maastricht op NPO 1 (ruim 1,44 miljoen kijkers). Of naar De slimste mens op NPO 2 (ruim 1,36 miljoen kijkers), waarin politiek verslaggever Marieke van de Zilver, advocaat Khalid Kasem en cabaretier Pieter Bouwman het tegen elkaar opnamen.

EenVandaag-special Jeangu Macrooy

Na de bekendmaking van Jeangu Macrooy als Nederlandse Songfestival-inzending, zond EenVandaag een portret uit over de singer-songwriter. Ruim 1,07 miljoen kijker maakten kennis met of leerden meer over Jeangu.  

Meer over