Kijkcijfers 13 oktober 2022

De TV van gisteren: Kijkers gaan los om eerste aflevering VIP-editie Kamp van Koningsbrugge

14 oktober 2022 08:32 | kijkcijfers | Door Esther Hut

© AVROTROS

Na twee succesvolle seizoenen met gewone burgers, startte gisteravond de editie met vips in Kamp van Koningsbrugge Special Edition. En ook die formule lijkt aan de slaan bij de kijkers. 976.000 kijkers keken naar de barre tocht die de deelnemers te wachten stond.

Ook de BN’ers die dit jaar meedoen aan Kamp van Koningsbrugge krijgen het meteen voor hun kiezen met een flinke nachtmars. Onder andere Natasja Gibbs en Celine Huijsmans hadden het erg zwaar, maar het waren uiteindelijk twee mannen die de strijd opgaven. In een recordtijd vond Ruben het welletjes en pakte na een paar uur al zijn spullen. Van Niels Gomperts, die eerder dit jaar nog Expeditie Robinson won, werd veel verwacht. Maar hij vond het zo vermoeiend, dat hij gewoon even een uiltje ging knappen. En dat werd hem niet in dank afgenomen. Ook kijkers gingen er los om.

Dit Was het Nieuws

Na Kamp van Koningsbrugge bleven 877.000 kijkers hangen voor Dit Was het Nieuws, waar S10 en Lilian Marijnissen te gast waren. Er werd onder andere gepraat over de Iraanse vrouwen, de boeren en de kinderbijslag. Toch ging het op Twitter vooral over de gasten zelf. Jan Jaap van der Wal amuseerde zich prima met Lilian aan zijn zijde, terwijl S10 de rust zelve was.

_______________________________________________________________________________

Elke dag de beste tv, film en serie-tips direct in je mailbox? Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

_______________________________________________________________________________

RTL Boulevard

RTL moest het gisteravond qua kijkcijfers vooral hebben van RTL Boulevard. Ondanks de concurrentie van het internationale voetbal op andere zenders, wist het programma een goede 896.000 kijkers te trekken. Op primetime was Fout maar Goud, net als de afgelopen weken, geen succes. Gisteravond bleven er nog maar 560.000 kijkers hangen.

Talkshows

De Avondshow met Arjen Lubach mocht gisteren met de eer strijken met de meeste kijkers (925.000). Jinek was goed voor 645.000 en Op1 trok een goede 811.000

Meer over