Kijkcijfers donderdag 17 januari 2019

De TV van gisteren: Kijkers lopen weg bij DanceSing en 6 Inside

DanceSing begon vorige week met een magere 714.000 kijkers. De grote vraag was of de SBS 6-talentenjacht in week 2 meer of minder kijkers zou trekken. Het werden er beduidend minder.
Donderdag keken nog maar 583.000 mensen naar de show met Gordon, Trijntje en Johnny. En dat moet een doffe teleurstelling zijn voor John de Mol en de rest die zulke hoge verwachtingen hadden van DanceSing.

6 Inside

Na de kleine opleving van woensdag ging het op donderdag verder bergafwaarts met het entertainmentprogramma 6 Inside. Albert en Jan hielden het dramatische aantal van 131.000 kijkers over. Maar wat is er dan mis met het programma?

Gelukkig heeft Bianca het wel naar haar zin met 6 Inside.

De wereld draait door

De slimste mens was toe aan de op een na laatste aflevering van dit seizoen en trok 1,6 miljoen kijkers. Het nieuwe Jouw stad, ons dorp op NPO 1 haalde 833.000 en Jinek ging net over de magische grens van 1 miljoen heen. Dat deed ook De wereld draait door met 1,3 miljoen. Daar was oud-scheidsrechter Frans Derks te gast die vroeger bekend stond om zijn kleine broekjes. Derks baarde nogal wat opzien met zijn bezoek.

 

Meer over:

Reageren