Kijkcijfers 10 maart 2022

De TV van gisteren: Kijkers zien vonkjes tussen Peter Pannekoek en zijn gast

11 maart 2022 08:58 | kijkcijfers | Door Esther Hut

© AVROTROS still

Kamp van Koningsbrugge was weer de winnaar op primetime. De aflevering stond in het teken van de eindmissie. Toch viel veel kijkers iets anders op. Er waren namelijk nogal wat vonkjes te zien tussen Peter Pannekoek en zijn gast Malou Holshuijsen in Dit Was het Nieuws.

Kamp van Koningsbrugge

Gisteravond was alweer de laatste aflevering van Kamp van Koningsbrugge. De overgebleven zes kandidaten begonnen na een week bloed, zweet en tranen aan hun eindmissie. De laatste beproeving voor ze zich echt commandowaardig mogen noemen. Maar niet voordat ze een afscheidsbrief hadden geschreven aan hun familie. Alle zes kandidaten sluiten de missie succesvol af en krijgen meer dan lof van de ruim 1,2 miljoen kijkers die voor de buis zaten.

Dit Was het Nieuws

Kijkers van Kamp van Koningsbrugge bleven hangen op NPO1. Dit Was het Nieuws kon dan ook rekenen op ruim een miljoen kijkers. Vooral Thierry Baudet moest het ontgelden in het programma. Ook meende de kijker een vonkje te zien tussen Peter Pannekoek en zijn gast presentatrice Milou Holshuijsen.

Expeditie Robinson All Stars

Expeditie Robinson trok deze week al meer kijkers dan vorige week. 733.000 kijkers zagen dat een zee-egel rapper Dio de das om deed. Tijdens het vissen stapte hij vol op het beest en werd zijn voet doorboord met een stekel. Helaas einde oefening voor hem en werd uiteindelijk weggestemd bij de eilandraad.

Talkshows

De strijd tussen de talkshows werd gisteravond weer gewonnen door De Avondshow Met Arjen Lubach. Arjen trok ruim 1,1 miljoen kijkers. Op1 moest het met 787.000 kijkers doen en VI Vandaag 746.000. Jinek en M bungelen onderaan in de Top25. Jinek wist 634.000 kijkers te trekken, terwijl M hekkensluiter was met 555.000 kijkers.

Meer over