Kijkcijfers van zondag 3 november 2019

De TV van gisteren: Kijkers vergeten Café Hendriks & Genee

4 november 2019 08:45 | kijkcijfers | Door Irma Tomas

© Wessel de Groot
De talkshow van Hélène Hendrik en Genee begon zondagavond aan het tweede seizoen maar kijkers leken dat nog niet in de gaten te hebben. Het programma op Veronica trok 159.000 kijkers.
Café Hendriks & Genee was een stuk rustiger en daardoor beter dan in het eerste seizoen. Er waren minder gasten, dus meer tijd voor een normaal gesprek. In de eerste aflevering waren Klaas Dijkhoff en Britt Dekker te gast in het café. Maar er viel nog genoeg te zeuren. 

Expeditie Robinson

Veel andere programma's scoorden wel de pannen van het dak deze zondag, met aan kop Studio Sport Eredivisie met 2,2 miljoen kijkers. Maestro won ook met de tweede aflevering van Expeditie Robinson. Beide programma's trokken bijna 1,5 miljoen kijkers. Expeditie Robinson zorgde deze week voor veel ergenis. Dit seizoen loopt over van de zogenaamde bondjes wat betekent dat alle sterke spelers een voor een uit de expeditie worden gestemd. Deze week was Thomas Berge het slachtoffer.  

Zondag met Lubach

De Formule I van Amerika trok 1,4 miljoen kijkers op Ziggo (Max werd derde) en Zondag met Lubach haalde er 1,1 miljoen. Daarin ging het over het Chinese bedrijf Huawei dat 5G internet wil aanleggen in Nederland. Als dat gebeurt gaan de Chinezen hoogstwaarschijnlijk spioneren in Nederland waardoor ze alles kunnen platleggen, toch overweegt de Overheid nog steeds om de Chinezen deze klus te gunnen. Lubach huurde een boyband in om duidelijk te maken dat dat geen goed idee is. 

Meer over