DE KIJKCIJFERS VAN ZATERDAG 2 NOVEMBER

De TV van gisteren: Mindf*ck winnaar van de avond

3 november 2019 09:10 | kijkcijfers | Door Wietse Zuidberg

© Marc Deurloo - AVROTROS
De programma's bij de NPO domineren deze week de zaterdagavond als het om kijkcijfers gaat. Acht van de programma's uit de top 10 worden uitgezonden op NPO 1.
Het kijkcijferkanon van NPO 1 is Mindf*ck CaribbeanDe show vol met illusies van Victor Mids trok 1.3 miljoen kijkers. Vorige week trok de 'goochelaar' nog 1.17 miljoen kijkers. Hij liet in het programma onder meer verschillende toonhoogtes horen, hetgeen tot enige onrust zorgde bij zowel de deelnemers als de kijkers.

Amusement op RTL 4

Eigenlijk kon alleen RTL 4 iets tegenover het NPO-geweld zetten. Met twee programma's in de top tien deed de zender het toch nog aardig. Op nummer 7 is terug te vinden Bankgiro miljonairs. In totaal keken 894.000 mensen naar de quiz van Robert ten Brink. Op de tiende plek is Pauls nummer 1 show terug te vinden. Komiek Paul de Leeuw scoort met zijn amusementsprogramma 805.000 kijkers en staat daarmee nog net in de top tien.

En verder...

De schaatsliefhebber zal het ongetwijfeld zijn opgevallen: het schaatsen is weer begonnen! Dit weekend is het kwalificatietoernooi voor de World Cup en dus komt de Nederlandse top in actie. In totaal keken 894.000 mensen naar de schaatsers, hetgeen goed is voor plek 8 in de dagelijkse kijkcijferlijst. De andere NPO-programma's in de top tien zijn Even tot hier (1.13 miljoen), Kassa (991.000), Studio Sport Eredivisie (1.11 miljoen) en daarnaast nog de Journaals en EenVandaag. Het eerste programma van SBS 6 vinden we terug op plek 14. Superkids trok 663.000 mensen naar de televisie.

Meer over