De TV van gisteren: Kleine 3.5 miljoen zien boerenharten breken

17 april 2017 07:51 | kijkcijfers | Door Televizier

© Screenshot KRO-NCRV

Boer zoekt vrouw nadert haar ontknoping. 3.49 miljoen mensen waren getuige van de opbloeiende liefde tijdens de citytrips... maar ook van het droevige uitblijven er van.

Het kan vriezen en het kan dooien, maar de boeren op het Noord-Amerikaanse continent lijken dit seizoen van Boer zoekt vrouw internationaal weinig mazzel te hebben. Zowel Olke als Riks vielen buiten de boot, zij het om hele verschillende redenen. Twitter had vooral te doen met de wat onbeholpen veeboer Olke die op een spannende citytrip hoopte, maar van een koude kermis thuis kwam: Sandra wilde toch vooral vrienden blijven.

Of zou er een andere reden zijn voor Sandra's terughoudendheid?

RTL scoort stabiel

Zondagavond is Linda avond en dat betekent goed nieuws voor RTL 4: dankzij Mijoenenjacht en Familie Kruys wist de zender respectievelijk 1.6 en 1.3 miljoen kijkers aan zich te binden. Bij de laatste Miljoenenjacht van het seizoen werd uiteindelijk een lekker bedrag van 590.000 euro gewonnen. Helaas niet de miljoenen waar naar gejaagd wordt, maar voor met name de thuiswinnaars kwam 't als een geschenk uit de hemel.

Half miljoen voor buitenlandse oplichters

SBS 6 programmeert op zondag wél nieuwe content en met succes: 547.000 mensen zagen hoe Kees van der Spek in New York malafide waarzeggers, helderzienden en andere op geld beluste laaielichters aanpakte. Maar wie neemt wie nou eigenlijk bij de neus?

Meer over