Kijkcijfers zondag 11 oktober 2020

De TV van gisteren: Lubach scoort dikke kijkcijfers met vragen over corona

12 oktober 2020 09:24 | kijkcijfers | Door Dominique Hofman

© Videostill Zondag Met Lubach
Het was zondagavond weer ouderwets scoren voor Arjen Lubach met Zondag met LubachMet onder andere het item waarin hij weer vragen stelde over het coronavirus, wist hij bijna 1,87 miljoen mensen te boeien. 

Lubach pakte met de uitzending de derde plaats in de Kijkcijfer Top 25 van zondag, onder het NOS 20.00 uur journaal en de voetbalwedstrijd Nederland - Bosnië en Herzegovina. Die laatste trok bijna 2,3 miljoen kijkers die een teleurstellende wedstrijd zagen waarin het 0-0 bleef. 

Lekker dagje voor SBS 6 

SBS 6 scoorde wél punten met Wie van de DrieHet populaire programma, gepresenteerd door Wendy van Dijk, staat op de vierde plek in de dag top 25 met 1,33 miljoen kijkers die onder andere zagen wie van de drie deelnemers een échte straaljagerpiloot was. Onze Boerderij op NPO 1 sluit de top vijf van gisteren met 1,25 miljoen kijkers. 

Goede tv-avond

Het was sowieso een goede dag in televisieland met maar liefst acht programma's die meer dan een miljoen kijkers wisten te trekken. Ook Weet ik Veel op RTL 4 wist met 1,02 miljoen nog net boven het miljoen te scoren. Ook de nabeschouwing van het voetbal trok nog goede cijfers. 

Finale Love Island

De seizoensfinale van Love Island die gisterenavond werd uitgezonden op RTL 5 trok gek genoeg volgens de cijfers slechts 161.000, terwijl het een levendig onderwerp was op social media. Mogelijk stemden weinig mensen op de televisie af, omdat de finale al een uur eerder beschikbaar was op Videoland. Het winnende koppel ging er met 25.000 euro en natuurlijk met de liefde vandoor. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Spoiler alert! 🚨 Dit zijn de winnaars van Love Island 2020!🍾 #loveisland

Een bericht gedeeld door Love Island (@loveislandrtl) op

Meer over