Kijkcijfers maandag 20 mei 2019

De TV van gisteren: Meer kijkers voor Katja en Tijl

De tweede aflevering van Gemaakt in Nederland deed het een stuk beter dan de eerste. Ditmaal trok het programma over Nederlandse producten met Katja Schuurman en Tijl Beckand 626.000 kijkers.
Dat is nog steeds niet al te veel voor een programma dat primetime bij RTL 4 wordt uitgezonden, maar het is beduidend meer dan bij de première toen er een armzalige 480.000 mensen naar Gemaakt in Nederland keken. Ditmaal stonden de schoenen van Van Bommel centraal.

Chateau Meiland

Op SBS 6 ging Chateau Meiland in première waarin Martien, de ster uit Ik vertrek, het met zijn gezin nog eens ging proberen in Frankrijk. De eerste aflevering van het verbouwingsprogramma trok 528.000 kijkers die zich allemaal goed vermaakten.

Je geld of mijn leven

De best scorende programma's deze maandag waren Radar Extra (1,7 miljoen kijkers) en Spoorloos Extra (1,4 miljoen). De talkshow M deed het goed met bijna 1 miljoen kijkers en Pauw had er 800.000. In de tweede aflevering van Je geld of mijn leven met Bert van Leeuwen op NPO 1 werd weer gekeken hoe het nu is met de ernstig zieke deelnemers die een flink bedrag nodig hadden voor hun behandeling.

Meer over:

Reageren