Kijkcijfers zondag 29 september 2019

De TV van gisteren: Miljoenenjacht weer de beste

30 September 2019 08:53 | kijkcijfers | Door Irma Tomas

© Roy Beusker
Miljoenenjacht was zondag de winnaar op primetime. De show met Linda de Mol trok een recordaantal kijkers op sinds het op SBS 6 wordt uitgezonden: 1,6 miljoen kijkers. 
De winnaar van het koffertjesspel deed ook goede zaken, Roos won 250.000 euro Miljoenenjacht, maar het was vooral de thuiswinnaar die thuis in de smaak viel en die hetzelfde bedrag won. Janneke uit het Groningse Uithuizermeeden had nogal last van aardbevingsschade en kon het geld dus prima gebruiken. 

En er was nog iets opvallends aan deze aflevering van Miljoenenjacht.  

Familie Kruys

Expeditie Robinson op RTL 4 was de nummer 2 van de avond met 1,4 miljoen kijkers, gevolgd door Onze boerderij op NPO 1 met 1,3 miljoen. Familie Kruys op RTL 4 deed het ook prima en scoorde 962.000 kijkers. In de comedyserie is Ruxandra, gespeeld door Elise Schaap, nog steeds veruit het populairste personage. 

Flirty dancing

Flirty dancing op SBS 6 deed het iets beter dan de afgelopen weken en trok 584.000 kijkers. Al weken vragen kijkers zich af of de deelnemers van het dans/dateprogramma niet gewoon gecast zijn omdat ze er allemaal goed uitzien. Deze kijker heeft wellicht het antwoord. 

Meer over