Kijkcijfers zondag 26 mei 2019

De TV van gisteren: Minder kijkers tweede aflevering College Tour

27 mei 2019 08:45 | kijkcijfers | Door Irma Tomas

© Tom Cornelissen
Matthijs van Nieuwkerk leverde flink wat kijkers in met zijn tweede aflevering van College Tour. Gast Peter Pannekoek trok 827.000 kijkers.
Vorige week wist Matthijs nog 1,2 miljoen kijkers te boeien, toen met advocate Bénédicte Ficq. De recensies over deze College tour waren wel wat beter dan vorige week.

Al bleven sommige kijkers vinden dat Matthijs te veel aanwezig is. 

Married at first sight

Eén tegen 100 op RTL 4 was weer het best bekeken programma van de zondagavond met 1,4 miljoen kijkers, gevolgd door Married at first sight op hetzelfde net. De pas getrouwde stellen en Peter van der Vorst trokken 1,3 miljoen kijkers.

Ook tussen Ronald en Monique gaat het helemaal mis. Eerst wilde Monique Ronald niet, daarna wel, maar toen wilde Ronald Monique niet meer. Dus de relatie lijkt op de huwelijksreis al op een scheiding uit te lopen.

Gestalkt

Nog meer cijfertjes: Max Verstappen reed rondjes in Monaco en wist daarmee 1,2 miljoen mensen te boeien op Ziggo Sport. Ellie op patrouille trok een redelijke 823.000 mensen op NPO 1. Het misdaadavondje bij SBS was iets minder in trek. Betrapt was goed voor 612.000 kijkers en Gestalkt kwam niet verder dan 658.000. De aflevering leverde wel een goede tip op voor potentiële slachtoffers. 

Meer over