Kijkcijfers maandag 24 februari 2020

De TV van gisteren: Mooi gesprek in DWDD trekt 1,3 miljoen kijkers

25 februari 2020 08:43 | kijkcijfers | Door Irma Tomas

Het gesprek tussen neuropsycholoog Erik Scherder en Matthijs van Nieuwkerk in De wereld draait door van maandagavond kreeg veel complimenten. Ruim 1,3 miljoen mensen zaten te genieten. 
De immer zelfverzekerde Erik Scherder bleek in DWDD vol te zitten met angsten waar hij vrijuit over vertelde. Hij had een goede gesprekspartner aan Matthijs van Nieuwkerk die precies dezelfde angsten had. Het ging onder andere over rijden op de snelweg en vliegen. 

Uitstel van executie

De wereld draait door hoorde zoals gewoonlijk bij de best bekeken programma's van de avond. Alleen het Journaal (2,1 miljoen) en Radar (1,6 miljoen) deden het beter. Op RTL 4 deden Married at first sight en Uitstel van executie het goed met 1 miljoen kijkers. Martijn Krabbé hielp ditmaal een broer en zus in Den Helder wier ouders waren overleden aan kanker. Zij bleven zitten met een huis in Den Helder. En dat blijkt een van de weinige plekken in Nederland waar je nog voor een redelijke prijs een huis kunt kopen.  

Patty & Gordon

Niet zonder ons op NPO1 doet het nog steeds matig met 672.000, Op 1 en Jinek ontliepen elkaar weinig met respectievelijk 783.000 en 754.000 kijkers. Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd haalt nog steeds niet de aantallen waarop SBS6 had gehoopt. Het reisprogramma bleef steken op 429.000 kijkers. 

Meer over