Kijkcijfers zaterdag 4 januari 2020

De TV van gisteren: nieuwe Moltalk goed voor 540.000 kijkers

5 januari 2020 09:15 | kijkcijfers | Door Faye Heijnis

© Avrotros
Wie is de Mol? 2020 begint op zaterdag 11 januari. Met Moltalk werd de jacht op de Mol gisteravond al geopend op NPO 3. Voor het eerst met presentatoren Marlijn Weerdenburg en Rop Verheijen.

Oud-kandidaten Alex Klaasen, Nielson, Rick Paul van Mulligen, Eva van der Gucht, Liesbeth Staats en Frits Huffnagel streken in de studio neer. Kijkers misten Chris Zegers en Margriet van der Linden toch wel een beetje. "Even wennen", klinkt het over het nieuwe presenteerduo.

Ik vertrek

Naast het achtuurjournaal, schakelden de meeste kijkers zaterdagavond naar Ik vertrek (ruim 1,38 miljoen kijkers) op NPO 1. Een herhaling van een heftige aflevering met Gine en David uit Roosendaal, die op het Spaanse platteland een bed and breakfast speciaal voor borstkankerpatiënten oprichtten. Zoals in iedere Ik vertrek-aflevering, liep niet alles van een leien dakje. 

All together now en Wie ben ik?

All together now trok primetime 930.000 kijkers naar RTL 4. Voor de comeback van Wie ben ik? met Caroline Tensen bleven er daarna 876.000 kijkers over - genoeg voor nog een plekje in de top tien. 

Dancing on ice

526.000 kijkers schakelden primetime naar SBS 6 voor Dancing on ice. Ook werd op de late avond van RTL 4 gekeken naar De Bauers in Argentinië. 507.000 kijkers zagen Frans en Mariska het land van Maradona, gaucho's en natuurlijk koningin Máxima ontdekken. 

Meer over