Wie Verdenk Jij?!

Televizier Moltalk 2020: De Poule

4 januari 2020 21:30 | amusement | Door Eric De Munck

© AVROTROS
Nog maar één weekje doorbikkelen: het nieuwe jaar is begonnen en dus is het nu echt bijna tijd voor het twintigste jaargang van Wie is de Mol?. Op zaterdag 11 januari barst het spektakel los op NPO 1 en via Televizier.nl zit je ook dit jaar op de voorste rij.

Net als vorig jaar duik ik -Eric de Munck- iedere week volledig in de materie van Wie is de Mol? en probeer op mijn eigen manier het mysterie te ontrafelen. Als entertainmentdeskundige bij RTL Boulevard en professioneel Molloot heb ik er dan ook best de nodige kijk op. Tijdens de editie van 2019 zat ik vanaf aflevering één op de uiteindelijke Mol Merel Westrik, dus de lat ligt dit jaar behoorlijk hoog.

Aangezien de verdenkingen dit jaar weer volledig open liggen, leek het me wel een goed idee om die van de Televizier-lezers te peilen. Via de officiële Wie is de Mol-app zijn er namelijk op het moment van schrijven toch al ruim 240.000 stemmen uitgebracht. Buddy Vedder staat met 20 procent van de stemmen bovenaan, gevolgd door, Miljuschka Witzenhausen met 14 procent. Nathan Rutjes volgt met 11 procent op de hielen gezeten door Leonie ter Braak en Tina de Bruin met allebei 10 procent. Anita Witzier heeft acht procent van de stemmen, waarna Claes Iversen, Jaike Belfor en Johan Goossens met zeven procent van de stemmen volgen. Rob Dekay sluit de reeks met zes procent.

Wil je meedoen? Download dan de app en ga dan via deze link naar onze poule. Vanaf volgende week zal ik dan elke week in Televizier Moltalk de balans opmaken van de stemming in de enige echte Televizier Moltalk Poule.

En mocht je tot die tijd alvast je hersenen willen kraken op een aantal aanwijzingen? Check dan alvast de nieuwe leader van seizoen 20: 

En dit ben ik:

Meer over