Kijkcijfers dinsdag 3 maart 2020

De TV van gisteren: Nieuwe show Frans Bauer scoort beter dan Martien Meiland

In zijn nieuwe, zelfbedachte RTL 4-programma Goed voor elkaar eert Frans Bauer de hulpverleners van Nederland. Dat is mooi, maar Frans trok er nog geen massa's kijkers mee. Hij had wel meer publiek dan Cash or trash
In totaal 722.000 mensen zagen Goed voor elkaar waarin onder andere de politiemannen in het zonnetje werden gezet die zorgden dat een pasgeboren baby goed in het ziekenhuis terecht kwam. 

Cash or trash

Op SBS 6 ging Martien Meiland van start met het tweede seizoen van zijn programma Cash or trash. 530.000 mensen keken naar het programma waarin mensen hun spulletjes verkopen aan experts. Op dezelfde zender deden Frank en Rogier het net iets beter met Paleis voor een prikkie. De heren trokken 641.000 kijkers. En dat met een herhaling. 

Ellie op patrouille

Programma's die wel goed scoorden zijn De wereld draait door met 1,4 miljoen kijkers, Opsporing verzocht (1,2 miljoen) en Hier zijn de Van Rossems. Het olijke drietal trok 997.000 kijkers op NPO 2. Ellie op patrouille deed het weer niet zo goed op NPO 1 met 771.000 kijkers. Ze was dit keer in Armenië. 

Meer over: