Kijkcijfers dinsdag 10 maart 2020

De TV van gisteren: Nieuwe show Frans Bauer zakt in

Het nieuwe programma Goed voor elkaar van Frans Bauer op RTL 4 begon vorige week al niet zo denderend met 722.000 kijkers maar daalde nu naar een nog mindere 659.000. 
Dat is veel te weinig voor een programma dat primetime op RTL 4 wordt uitgezonden. In Goed voor elkaar bedankt Frans mensen die goede dingen doen voor anderen. Het is gek dat de zanger/presentator niet meer publiek trekt want hij krijgt alleen maar goede commentaren van de mensen die wel keken. 

Hier zijn de Van Rossems

De directe concurrent van Frans, Martien Meiland, trok 529.000 kijkers met Cash or trash op SBS6. Topdokters begon aan een nieuw seizoen op RTL 4 en had 815.000 kijkers. Nog beter deed Hier zijn de Van Rossems met 945.000 kijkers. Zus Sis was er niet bij maar Vincent en Maarten waren in Leeuwarden en hadden het daar niet echt naar hun zin. 

DWDD

Dan door naar de best bekeken programma's: het Journaal kwam tot 2,2 miljoen kijkers. De wereld draait door zat daar niet heel ver achter met 1,4 miljoen. En daarin maakte Waylon de meeste indruk met zijn afscheidslied voor Matthijs van Nieuwkerk. 

Meer over: