De kijkcijfers van dinsdag 9 juni 2020

De TV van gisteren: Prima cijfers voor seizoensafsluiter Beter laat dan nooit

10 juni 2020 08:46 | kijkcijfers | Door Jacob-Jan van de Groep

© William Rutten
Beter laat dan nooit sloot dinsdag het tweede seizoen af. Naar de avonturen van de krasse knarren Willibrord Frequin, Peter Faber, Gerard Cox en Barrie Stevens keken 820.000 kijkers en daar mag RTL best tevreden over zijn.

Met Katja Schuurman als reisleidster maakte het viertal Midden- en Zuid-Amerika onveilig. De laatste aflevering van Beter laat dan nooit stond in het teken van carnaval in Brazilië, waar de oude baasjes hun ogen uitkeken. Ook liet Barrie Stevens zich even helemaal gaan als Shirley Bassie en daarmee kreeg hij de lachers op zijn hand.

Criminaliteit

Op primetime was Opsporing verzocht weer goed voor meer dan een miljoen kijkers. Nederland houdt blijkbaar van programma’s die gaan over criminaliteit, want Misdaadcollege deed het met 875.000 kijkers ook niet slecht. De reconstructie van de werkwijze van de Nederlandse Bonnie & Clyde was vooral voer op de socials en daarbij bleef Rick Nieman ook niet onbesproken.

Talkshows 

De talkshowstrijd op de dinsdag was wederom een prooi voor Op1. Met 1.120.000 kijkers liet het M (842.000) en Beau (807.000) ver achter zich.

Meer over