kijkcijfers donderdag 5 september

De TV van gisteren: Pyjamafeestje Chantal Janzen goed van start

Chantal Janzen mag zichzelf ook wel gaan trakteren op een feestje, want haar nieuwe RTL-programma Chantal's pyjama party trok donderdagavond maar liefst 932.000 kijkers.

Met 932000 mensen stemden er donderdag bijna een miljoen mensen af op RTL 4 om het nieuwe programma van Chantal Janzen te bekijken. Chantal's Pyjama Party is de opvolger van Chantal blijft slapen. Dat laatste is namelijk - nog zonder een nieuwe presentator, overigens - met producent John de Mol mee is gegaan naar Talpa. Hoewel Chantal in dit nieuwe programma wederom in pyjama bij de sterren gaat logeren, is het format wel iets aangepast. Ze geeft nu ook een feestje voor haar bekende vakgenoten, dit keer Gerard Joling en Corry Konings.

Nieuw opzet

Op twitter zijn de meningen over deze nieuwe opzet verdeeld. Benieuwd of Chantal dit kijkcijfer volgende week vast weet te houden.

Bert van Leeuwen

Op NPO 1 ging Bert - Familiediner - van Leeuwen in premiere met zijn nieuwe programma Mannen in het wild. Hierin gaat hij survivallen met mannen in een midlifecrisis. Voorafgaand vertelde hij aan Televizier dat de mannen hem verrast hebben tijdens de reis. Er stemden om half 10 zo'n 730.000 mensen af op het programma en scoorde daarmee aanzienlijk minder goed dan de MAX Masterclass die daarvoor geprogrammeerd stond en 937.000 kijkers trok.

Lange Frans en Baas B.

De talkshow van Beau van Erven Dorens blijft een beetje kabbelen op het kijkcijfervlak. Met 487.000 kijkers keken er weliswaar een paar duidend mensen meer naar Beau dan woensdag, maar van een hit kunnen we nog niet echt spreken. Concurrent Jinek won de strijd opnieuw, want naar haar keken 806.000 mensen. Maar wat Jinek niet had, was een optreden van Lange Frans en Baas B.. Het duo is na 10 jaar weer samen met een nieuwe versie van Het land van, en dat viel in de smaak bij kijkers.

Meer over:

Reageren