Kijkcijfers woensdag 4 september 2019

De TV van gisteren: Beau verliest, Ranking the Stars scoort

Beau van Erven Dorens verloor woensdag weer wat kijkers met zijn talkshow Beau. Ranking the Stars van Paul de Leeuw deed het wel heel goed op RTL 5.
RTL en Beau van Erven Dorens hoopten natuurlijk dat de kijkers van de eerste twee dagen zouden blijven hangen, maar dat lukte woensdag niet helemaal. Beau trok 483.000 kijkers met zijn talkshow, dat is bijna 100.000 minder dan de dag ervoor. Eventjes daarvoor maakte Paul de Leeuw zijn debuut op RTL met Ranking the stars, het programma dat overkwam van de NPO. Paul scoorde meteen een keurige 716.000 kijkers. 

Het spijt me

Caroline Tensen presenteerde voor de eerste keer Het spijt me bij RTL 4 en scoorde daarmee opvallend genoeg minder kijkers dan Ranking the stars dat tegenover haar geprogrammeerd stond: 636.000. In de nieuwe versie is de tune van Anita Meyer verdwenen en dat schoot veel mensen in het verkeerde keelgat. 

Aan 't Zand

De meeste kijkers zetten hun tv op NPO 1 waar ze keken naar De wereld draait door (1,3 miljoen) en De S.P.E.L Show (1,1 miljoen). Nieuw was Aan 't zand met Marlijn Weerdenburg waarin zandkunstenaars een wedstrijd deden wie de mooiste zandsculptuur kan maken. 763.000 mensen gingen er eens goed voor zitten. 

Meer over:

Reageren