Kijkcijfers 1 november 2018

De TV van gisteren: Redelijke score voor Help, Mijn Man Is Klusser

John Williams keerde donderdag terug met een nieuw seizoen van Help, mijn man is klusser. Maar hij had te lijden onder hevige concurrentie.
Help, mijn man is klusser kwam niet in de buurt van de 1 miljoen kijkers met Expeditie Robinson (1,4 miljoen) en KLEM (911.000) op de andere zenders. De aflevering zelf stelde zeker niet teleur, kijkers van Help, mijn man is klusser ergerden zich heerlijk aan de vrouw des huizes, de dominante Ine die niet zo aardig was voor haar niet-klussende man Richard.

Jouw vrouw mijn vrouw

SBS 6 had een zware avond met achtereenvolgens Jouw vrouw mijn vrouw en De lijf show. De vrouwenwisselshow trok deze week slechts 269.000 kijkers en De lijf show moest het doen met 241.000 kijkers. Ook in Jouw vrouw mijn vrouw zat een deelneemster die niet het beste naar boven riep bij de kijkers. fulltime moeder Wendy had nog nooit gewerkt en dat was niet het enige wat ze nooit deed.

Droomhuis gezocht

Op NPO 1 maakte een ander bekend programma haar rentree. In Droomhuis gezocht (1 miljoen kijkers) ging Sybrand Niessen op zoek naar een leuk huisje op Sardinië voor Jelle en Inge. De terugkeer van Droomhuis gezocht leidde tot enthousiaste reacties.

Meer over:

Reageren