Kijkcijfers maandag 22 januari 2024

De TV van gisteren: Kijkers Renze niet onder de indruk van Lil Kleine, maar wel van Roelof Hemmen

23 januari 2024 09:05 | kijkcijfers | Door Janine van Rooden

© Screenshot Videoland

Jorik Scholten - je kent 'm ook wel als Lil Kleine - heeft een documentaire en iedereen moet dat weten. Hij zat daarom bij Renze aan tafel om er uitgebreid over te praten. Jammer genoeg voor hem zat Roelof Hemmen aan diezelfde tafel. 

De 618.000 kijkers van de RTL 4-talkshow zagen hoe Roelof de ene na de andere kritische vraag op de rapper afvuurde en hoe Renze Klamer tijdens dit interview volledig buitenspel werd gezet. Roelof kon dan ook rekenen op alleen maar lof.

Jorik moest het vooral doen met bakken kritiek. De kijkers hopen hem vooral niet snel meer terug te zien op de buis.

De Avondshow met Arjen Lubach

Arjen Lubach was na een korte wintervakantie terug op NPO 1 met zijn satirische nieuwsprogramma en daar zaten 1 miljoen mensen voor klaar. Waar de een het heerlijk vond dat de grappenmaker weer terug was had een ander toch ook een kritische noot. Vooral op de sportrubriek met Diederik Smit.

Camping de Wildernis

Er kijken weinig mensen naar Camping de Wildernis op SBS6 - maandag slechts 458.000 - maar die genieten wel met volle teugen van de kandidaten, hun verhalen en de prachtige Afrikaanse natuur. 

Wat er verder nog gebeurde

Verder trok John Williams 708.000 kijkers naar RTL 4 met Help Mijn Man Is Klusser, scoorde Vandaag Inside er 1 miljoen op SBS6 en wist de start van de finaleweek van De Slimste Mens op NPO 1 er maar liefst 2,1 miljoen te boeien.

De kijkcijfers uit dit artikel komen van Tina Nijkamp. Deze kijkcijferkenner publiceert iedere dag de meest opvallende cijfers op haar account op Instagram @tinanijkamp.

Meer over