De TV van gisteren: Roast of Gordon best bekeken programma Comedy Central ooit

The Roast of Gordon is het best bekeken programma uit de geschiedenis van Comedy Central geworden. 464.000 kijkers wilden wel eens zien hoe zwaar Gordon het te verduren kreeg.

RTL-baas Erland Galjaard, ‘aartsvijand’ radio DJ Erik de Zwart, ‘Braboneger’ Steven Brunswijk, 538- DJ Sander Lantinga, caberatier Peter Pannekoek, Sophie Hilbrand, BFF Bobbi Eden en Bridget Maasland en Roast Master Jörgen Rayman leefden zich lekker uit op de Gooische diva, die het flink voor zijn kiezen kreeg. De conclusie is: wij Nederlanders kunnen ook roasten! Zeker als het om Gordon gaat.

Ster van de avond was komediant Peter Pannekoek die in razend tempo de ene keiharde grap op de andere stapelde.

Dokters vs Internet

Het nieuwe programma Dokters vs Internet met Anita Witzier deed het prima op het DWDD-tijdslot: 880.000 kijkers. In Dokters vs Internet nemen artsen het op tegen BN'ers met internet. Ze krijgen een casus voorgeschoteld en moeten raden welke ziekte de patiënt onder de leden heeft. De artsen wonnen gelukkig glansrijk.

Soof

Het was niet de eerste keer dat de romantische komedie Soof werd uitgezonden, toch trok de film met Lies Visschedijk weer bijna 1 miljoen kijkers op RTL 4.

Meer over:

Reageren