Kijkcijfers zondag 28 april 2019

De TV van gisteren: RTL 4 wint de zondagavond met Married at first sight en Eén tegen 100

RTL 4 heeft een succesvolle zondagavond te pakken: Married at first sight en daarna Eén tegen 100 scoorden beide ver boven de miljoen kijkers primetime.
Married at first sight trok zondagavond 1,13 miljoen kijkers. In deze aflevering stapten Monique en Ronald en Milly en Joost in het huwelijksbootje, werden er piemelbeeldjes beschilderd en gepimpampet op het vrijgezellenfeest van Peter en Paul en hadden Nick en Maxime het behoorlijk naar hun zin op hun bruiloftsfeestje. Kijkers waren vooral enthousiast over bruid Milly. 

Eén tegen 100 

Eén tegen 100, dat net als op NPO 1 wordt gepresenteerd door Caroline Tensen, was goed voor ruim 1,63 miljoen kijkers - nog meer dan Married at first sight, dus. Op Twitter werd vooral de vraag over de pinda druk nabesproken. 

De Klas

Verder werd er natuurlijk massaal gekeken naar de Formule 1. En naast trouwen, quizzen en scheuren, liet Ellie Lust zich ook gelden op de zondagavond: nota bene een herhaling van Ellie op patrouille (NPO 1) trok ruim 1,03 kijkers. SBS 6 wist de kijkcijfer top 10 ook nog net te halen met een herhaling van Gestalkt, die 659.000 kijkers trok. Een grote domper voor NPO 1 met De klas: de aflevering met Jan Terlouw kon een mager aantal kijkers bekoren - 636.000 kijkers keken, waardoor het programma net buiten de top 10 viel. 

Meer over:

Reageren