De TV van gisteren: Ruim 1,3 miljoen kijkers zien Ontvoerd

26 april 2017 08:46 | kijkcijfers | Door Televizier

In Ontvoerd werd moeder Linda dankzij John van den Heuvel weer herenigd met haar kinderen. Dat gebeurde onder het oog van 1.358.000 mensen.

Linda schakelde in Ontvoerd de hulp van John van den Heuvel in. Ze was lange tijd ziek, waardoor haar ex zorgde voor hun kinderen. Hij vertrok naar zijn geboorteland Turkije, en toen ze weer beter was weigerde hij de kinderen terug te sturen naar Nederland. John greep in, en zorgde voor een hereniging tussen de kinderen en de hulpeloze vrouw. Dat moment zorgde voor kippenvel bij de bijna 1,4 miljoen kijkers.


Rijdende rechter, wordt vervolgd

Rijdende rechter, wordt vervolgd trok dinsdag weer veel bekijks. In totaal zagen 1.339.000 mensen de burenruzie tussen mevrouw van der Zalm en bakker Schalke. Het gekibbel tussen beide partijen kreeg niet al teveel aandacht. Het gros van de kijkers was onder de indruk van de rijdende notaris die werd ingeschakeld.

Pauw

In Pauw, dat woensdag werd bekeken door 849.000 mensen, werden allerlei serieuze onderwerpen aangesneden. Toch werd er ook even kort gesproken over topless zonnen. Wat blijkt: de talkshowhost is geen groot fan van naakte bovenlijven op witte stranden. 

Meer over