DE KIJKCIJFERS VAN VRIJDAG 12 APRIL

De TV van gisteren: The Voice Kids best bekeken

Op de vrijdagavond zijn er slechts twee programma's (naast de Journaals) in geslaagd om boven de miljoen kijkers te scoren. Dat waren The voice kids en 2 voor 12
The voice kids is het best bekeken programma van de vrijdagavond met 1.35 miljoen kijkers. Dat is overigens een stuk minder dan waarmee ze het seizoen begonnen. Een maand geleden wist de talentenjacht nog ruim 1.7 miljoen kijkers te trekken. Desalniettemin werd er ook deze week weer enthousiast getwitterd over het muziekspektakel.

Veronica Inside

Op vrijdagavond was er ook de terugkeer van Johan Derksen in Veronica inside. De analist viel onlangs van de trap en was even afwezig, maar sneller dan verwacht zat hij alweer aan tafel van het voetbalpraatprogramma op Veronica. En de snor was weer scherp als vanouds. Met 733.000 kijkers wist het programma ook weer goed te scoren.

2 voor 12

Een zekerheidje op de vrijdagavond is het NPO 2-programma 2 voor 12. Al jarenlang weet de quiz hoge kijkcijfers te scoren en ook anno 2019 is dat nog het geval. Deze week stemden 1.22 miljoen mensen af op de quiz. Ook de TV show van Ivo Niehe wist goed te scoren. Op NPO 1 keken 976.000 mensen. Goede tijden, slechte tijden zat daar op RTL 4 met 974.000 kijkers net onder.

Meer over:

Reageren