Kijkcijfers dinsdag 26 februari 2019

De TV van gisteren: Toch nog goed einde in deel 2 Uitstel van Executie

27 februari 2019 08:35 | kijkcijfers | Door Irma Tomas

© Nick van Ormondt/RTL
Een maand geleden maakte Uitstel van executie een aflevering die nog niet af was. Dinsdagavond volgde deel 2 en dat trok 1 miljoen kijkers.
In de vorige aflevering stierf moeder Hedwig en bleven haar twee kinderen achter met een grote schuld en een half opgeknapt huis. Martijn Krabbé en de rest van het team besloten daarop nog een aflevering te maken zodat de kinderen verder konden met hun leven. Dat lukte. Het huis werd voor 380.000 euro verkocht en de kinderen gingen samen verder in Amsterdam.

De rijdende rechter

In De rijdende rechter maakten buurmannen Jan en Dirk ruzie met elkaar over zo ongeveer alles; schuttingen, struiken, een schuurtje en overhangende takken. De kibbelende heren trokken samen een mooie 1,4 miljoen kijkers.

Een kijker had een vraag aan Mr. John Reid.

Kees van der Spek ontmaskert

Opgelicht?! en De wereld draait door trokken beiden 1,3 miljoen kijkers, Opsporing verzocht had er 1,1 miljoen. Minder goed bekeken werd het debuut van Kees van der Spek op RTL 5. Hij stapte over van SBS met Kees van der Spek ontmaskert (voorheen Oplichters in het buitenland) en trok een magere 244.000 kijkers. Kees dook in de eerste aflevering in de illegale handel in tijgervlees in Vietnam.

Meer over